Anders udtaler

Jeg solgte min bolig gennem Flemming Elsborg der i hele forløbet  holdt mig grundigt opdateret om de nødvendige detaljer. Boligen blev solgt inden for det aftalte prisniveau og Flemming Elsborg tog sig også af alle detaljer efter der var underskrevet. Således følte jeg mig tryg i hele forløbet fra det første møde til alt var på plads – og Flemming Elsborg og medarbejdere har fået topkarakter for veludført arbejde ligesom jeg kan anbefale Flemming Elsborg Bolig som et professionelt firma der altid sætter kunden først – Anders

Solgt på kort tid

Vi solgte vores mors bolig gennem Flemming Elsborg som vi kendte fra tidligere salg. Boligen blev efter flere forhandlinger solgt inden for et acceptabelt prisniveau. Vi var glade for den aktive proces med markedsføringen og fokus på åbent hus arrangementer der hurtigt gav interesserede kunder. Også efter aftalen var underskrevet var Flemming Elsborg aktiv omkring alle detaljer så sagen kunne afsluttes hurtigt. Vi følte os trygge i hele forløbet  –  kan anbefale Flemming Elsborg Bolig som et ordentligt og velkvalificeret team – Klaus

Liebhaverejendom

Vi har hos Flemming Elsborg fået en meget professionel og behagelig behandling. Flemming Elsborg ”springer ikke over, hvor gærdet er lavest”, alt bliver grundigt gennemgået, og er der uoverensstemmelser i BBR og lignende, bliver det undersøgt og rettet inden salgsarbejdet går i gang, så både sælger og køber kan være trygge. Vi anbefaler gerne Flemming Elsborg til dit salg eller køb.
Ralph og Mette

Vores rådgiver ved både salg og køb

Flemming har håndteret vores hussalg med det største engagement og professionalisme. Han har igennem hele forløbet været ærlig og realistisk omkring salget. Vi har oplevet en meget nærværende og positiv ejendomsmægler, som altid kun var et telefonopkald væk. Udover ejendomsmægler har Flemming også fungeret, som vores rådgiver i forhold til køb af vores nye hus. Også her har han udvist professionalisme, og vi har haft fuld tillid til hans måde at håndtere dette på. Flemming er en mægler, som har masser af erfaring og ved hvad han taler om, og det mærker man med det samme ved første møde. Vi vil til enhver tid anbefale Flemming som ejendomsmægler, men i den grad også rådgiver.
Nini og Niels Bartholin

Salg i Rådhusparken

Vi har solgt vores bolig gennem Flemming Elsborg Bolig, som under hele forløbet har ydet en meget professionel og realistisk indsats. Vi har følt os velinformeret igennem hele processen, fra først indledende besøg, orienteringen undervejs, samt i den afsluttede del. Flemming har håndteret og guidet os igennem alle aspekter. En grundig tilgang har gjort at vi har følt os rigtig godt behandlet. Vi kan på det varmest anbefale Flemming Elsborg Bolig som mægler til dit bolig salg!
Susan og Rasmus
 

Solgt på første fremvisning

Hele salgsoplevelse var rigtig overskuelig og nem, vi blev fulgt helt til dørs i en hurtig handel. Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke. Det er min fornemmelse at både sælger og køber er utroligt glade for forløbet.
Henrik