Salg i Fuglekvarteret

Tak for et godt forløb med meget kompetent rådgivning.

Hurtigt salg - Rønneholtparken

Gennem hele forløbet, har Flemming Elsborg fulgt op og informeret perfekt og der er stor ros til Flemming. Vil helt klart anbefale Flemming Elsborg til andre. Steen

Altid vores rådgiver når det gælder køb og salg

Indenfor det sidste år har Flemming solgt vores hus på 3 dage og sommerhus på 8 dage. Herudover har han været uvurderlig som køberrådgiver. Vi har i familien benyttet Flemming gennem de sidste 21 år til både køb og salg en del gange, og aldrig blevet skuffet - altid professionel rådgivning og han er altid til at få fat på, når store eller små spørgsmål trænger sig på.
Allan og Karin

Rådgiver på både salg og køb

Jeg har været ovenud tilfreds med Elsborg Bolig. Informativ omkring fremvisninger både før og efter. Omhyggelig og fokuseret på mulige købere. Kan også varmt anbefales som køberrådgiver.
Jan Andersson

Stod for salg og køb af 2 ejendomme

Vi kender Flemming Elsborg både som købermægler og ejendomsmægler, gennem mange år. Vi har altid mødt udpræget professionalisme og ordentlighed, samt omhyggelighed, imødekommenhed og ikke mindst venlighed. Det giver tryghed, at det er den samme person, der følger købet/salget fra start til slut. Vi har haft tæt kontakt og er blevet orienteret løbende om alle detaljer.
Vi kan varmt anbefale Flemming Elsborg ved både køb og salg.
Allan og Karin

Rådgiver ved både salg og køb.

Flemming har på bedste vis håndteret mit boligsalg. Seriøst, professionel og aldrig længere væk end et telefonopkald guider han med ro og myndighed. Han har virkelig styr på sagsgangen. Det var 2. gang jeg benyttede ham og jeg benyttede efterfølgende Flemmings kompetencer som rådgiver til mit boligkøb. Også her gjorde hans professionalisme og kompetence sig gældende..
Tak for hjælpen.
/Niels

Rådgiver ved både køb og salg.

Vi har været yderst tilfredse med forløbet af salget af vores ejendom. Vi fik løbende den relevante information, og Flemming Elsborg har været tilgængelig, når vi havde et spørgsmål eller ønskede at vende situationen. Flemming Elsborg har været saglig og professionel fra det første møde og kan se tilbage på et velgennemført salg. Ann Dorthe og Jan

Fem store stjerner

"Efter et tvivlsomt forløb hos en anden lokal mægler skiftede jeg til Flemming Elsborg. Her oplevede jeg fra start en meget aktiv mægler der straks fik sat gang i salget. Ugentlige opfølgninger samt en del fremvisninger trods en besværlig tid i starten af Coronakrisen. Stor viden om det lokale ejendomsmarked, hvor den mangeårige erfaring skinner klart igennem. Selvom vores oprindelige plan med salget ikke virkede fik Flemming vendt projektet om så et salg blev muligt og gik igennem til sidst. Tak for en god oplevelse, hvor man som kunde føler sig taget i hånden gennem hele forløbet."
mvh Søren

Det er 6. gang vi bruger Flemming Elsborg til bolighandel

Vi har netop solgt vores bolig gennem Elsborg Bolig og det har (igen) været en fornøjelse at være kunde hos Flemming Elsborg. Der er sans for detaljerne, tæt opfølgning, realistisk prisfastsættelse og i det hele taget en service som fra en god partner der stiller op med en omfattende viden og grundighed. Flemming Elsborg er seriøs og god til at se holistisk på situationen og herunder behandle både køber og sælger på en respektfuld måde. Vi har haft fornøjelsen af at ”bruge” Flemming Elsborg ikke mindre end 6 gange de sidste 20 år – første gang da vi købte den bolig som nu netop er solgt til nye glade ejere. Og vi har benyttet Flemming som mægler ved både køb og salg af lejligheder i København og ved køb af vores næste ejendom. Også i rollen som købermægler har alt fungeret perfekt!
Lene og Tom Schjødt

Anders udtaler

Jeg solgte min bolig gennem Flemming Elsborg der i hele forløbet  holdt mig grundigt opdateret om de nødvendige detaljer. Boligen blev solgt inden for det aftalte prisniveau og Flemming Elsborg tog sig også af alle detaljer efter der var underskrevet. Således følte jeg mig tryg i hele forløbet fra det første møde til alt var på plads – og Flemming Elsborg og medarbejdere har fået topkarakter for veludført arbejde ligesom jeg kan anbefale Flemming Elsborg Bolig som et professionelt firma der altid sætter kunden først – Anders

Solgt på kort tid

Vi solgte vores mors bolig gennem Flemming Elsborg som vi kendte fra tidligere salg. Boligen blev efter flere forhandlinger solgt inden for et acceptabelt prisniveau. Vi var glade for den aktive proces med markedsføringen og fokus på åbent hus arrangementer der hurtigt gav interesserede kunder. Også efter aftalen var underskrevet var Flemming Elsborg aktiv omkring alle detaljer så sagen kunne afsluttes hurtigt. Vi følte os trygge i hele forløbet  –  kan anbefale Flemming Elsborg Bolig som et ordentligt og velkvalificeret team – Klaus

Liebhaverejendom

Vi har hos Flemming Elsborg fået en meget professionel og behagelig behandling. Flemming Elsborg ”springer ikke over, hvor gærdet er lavest”, alt bliver grundigt gennemgået, og er der uoverensstemmelser i BBR og lignende, bliver det undersøgt og rettet inden salgsarbejdet går i gang, så både sælger og køber kan være trygge. Vi anbefaler gerne Flemming Elsborg til dit salg eller køb.
Ralph og Mette

Vores rådgiver ved både salg og køb

Flemming har håndteret vores hussalg med det største engagement og professionalisme. Han har igennem hele forløbet været ærlig og realistisk omkring salget. Vi har oplevet en meget nærværende og positiv ejendomsmægler, som altid kun var et telefonopkald væk. Udover ejendomsmægler har Flemming også fungeret, som vores rådgiver i forhold til køb af vores nye hus. Også her har han udvist professionalisme, og vi har haft fuld tillid til hans måde at håndtere dette på. Flemming er en mægler, som har masser af erfaring og ved hvad han taler om, og det mærker man med det samme ved første møde. Vi vil til enhver tid anbefale Flemming som ejendomsmægler, men i den grad også rådgiver.
Nini og Niels Bartholin

Salg i Rådhusparken

Vi har solgt vores bolig gennem Flemming Elsborg Bolig, som under hele forløbet har ydet en meget professionel og realistisk indsats. Vi har følt os velinformeret igennem hele processen, fra først indledende besøg, orienteringen undervejs, samt i den afsluttede del. Flemming har håndteret og guidet os igennem alle aspekter. En grundig tilgang har gjort at vi har følt os rigtig godt behandlet. Vi kan på det varmest anbefale Flemming Elsborg Bolig som mægler til dit bolig salg!
Susan og Rasmus
 

Solgt på første fremvisning

Hele salgsoplevelse var rigtig overskuelig og nem, vi blev fulgt helt til dørs i en hurtig handel. Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke. Det er min fornemmelse at både sælger og køber er utroligt glade for forløbet.
Henrik